WGE-advies
voor tijdelijk financieel personeel
Opdrachten

World of Walas / Walas Europe te Heerlen (januari 2014 tot heden)
Als adminsitrateur/controller verantwoordelijk voor het op orde brengen van de financiële adminsitratie 2013, het samenstellen van balansdossier en het opstellen van de (geconsollideerde) jaarrekening 2013 incl. het opstellen van de deponeringsstukken. Verder alle werkzaamheden die ressorteren onder de functie van Administrateur / Controller.

International Institute of Social Studies te 's-Gravenhagen (mei 2010 - april 2013)
Als "Head of Financial Office" verantwoordelijk voor de financiële en project administratie. Tevens de aangewezen persoon voor het verrichten van (buitenlandse) studenten aangelegenheden m.b.t. financiële en overige zaken (aanvraag bankrekening, huisvesting, persoonlijk budget beheersing). Het ISS is als faculteit verbonden aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.

HS Hofkens schoonmaakbedrijf BV te Raamsdonksveer (april 2010)
Als controller verantwoordelijk voor de financiële administratie, personeels aangelegenheden en de salaris administratie

Medsen Apotheken BV te Rotterdam (april 2009 t/m decemer 2009)

Als hoofd financiële administratie eindverantwoordelijk voor een 70-tal administraties. Aansturen van 15 administrateurs. Tevens behoort het opzetten en aansturen van een shared service center,
het implementeren van een online boekhoudpakket en het digitaliseren van de financiële workflow middels scan-herkenning tot deze opdracht.


Voor andere werkzaamheden uitgevoerd in opdracht of in loondienst verwijs ik u graag naar mijn uitgebreide CV, die ik u geheel vrijblijvend toestuur.